Wanneer je op het internet gaat zoeken naar een  geschikte rijschool zal je wellicht opvallen dat er genoeg te vinden is! Diverse rijscholen bieden zich via het internet aan om zoveel mogelijk mensen de weg op te krijgen. Ook ik was namelijk druk aan het zoeken naar een rijschool. Doordat ik in Grave woon ben ik via het internet gaan zoeken naar rijschool Grave. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Dit bedrijf maakt het waar om gemakkelijk het rijbewijs te behalen, dit tevens ook een stuk goedkoper als wat ik elders had gezien!

Goed genoeg!

logo1

Omdat ik maar al te graag aan de slag wil om mijn rijbewijs te behalen heb ik mezelf ingeschreven voor een proefles bij hun. Deze heb ik vorige week gehad en het beviel me enorm goed. Toen de rijinstructeur bij ons de straat inreed werd ik wel onwijs zenuwachtig en wist ik even niet of dat ik het nog wel wil, dit verdween vrij snel nadat ik met hem heb gesproken. Door rustig achter het stuur te zitten en een uitleg te krijgen hoe dat alles werkt konden we vertrekken! Ik was gewoon degene die gas mocht geven! Klinkt erg cliché allemaal maar het voelde zo goed dat ik uiteindelijk een rijschool had gevonden waar ik terecht kon om het rijbewijs te behalen. Dit alles dankzij het zoeken op rijschool Grave! Aankomende week heb ik mijn eerste echte rijles en ik kan daadwerkelijk niet wachten tot het zover is! 

Wesseling-verkeersschool-5