laserBij het bedrijf waar ik werk was een hele grote opdracht binnengekomen. Een van de onderdelen van de opdracht was dat wij een aantal producten moesten aanleveren van hout. Het hout moest niet zomaar worden aangeleverd, maar er moest een gravure in het hout zitten. Aan mij was de taak gegeven om op zoek te gaan naar een bedrijf die dit goed kon doen en daarom ben ik op zoek gegaan.

Goed bedrijf

Mijn zoektocht begon zoals altijd via de zoekmachine. De zoekterm die ik had gebruikt was “Hout lasergraveren“. Al snel kwam ik terecht op de website van Fleva Products. Op deze website stond dat het hout lasergraveren geen probleem was voor dit bedrijf, omdat zij zijn gespecialiseerd in het graveren en bewerken van verschillende materialen.

In een mail heb ik de informatie gezet met de vraag of er een offerte kon worden opgesteld en binnen hoeveel tijd dit geleverd kon worden. Dezelfde dag kreeg ik nog een mail terug met de offerte. Volgens het bedrijf was alles mogelijk en zou de deadline gehaald kunnen worden als de bestelling op tijd werd geplaatst.

Na overlegd te hebben heb ik de bestelling geplaatst. Een aantal dagen later kwam de bestelling binnen en deze was in een keer goed geleverd!