Wil je lekker eten in Nijmegen? Kom dan naar le Steak in Berg en Dal….

Normaal gesproken ben ik niet iemand die hierover een bericht schrijft. Echter wil ik het deze keer toch even aan het licht brengen! Wij zijn namelijk afgelopen zondag wezen eten bij Bistro Le Steak in Berg en Dal. Dit naar aanleiding van het feit dat mijn man jarig was. Ieder jaar gaan wij uit eten met zijn verjaardag en dan mag hij zelf bepalen waar wij gaan eten. Deze keer wilde hij naar het mooie Berg en Dal. Hij had namelijk al wel eens vaker goede dingen gehoord over dit restaurant, met name de grote stukken vlees wat hier te verkrijgen is maakte hem nieuwsgierig. Hierdoor heb ik besloten om te reserveren zodat wij zeker zijn van een plek.

img_2562-1-217x300

Heerlijk en gezellig!

Bij binnenkomst in dit restaurant kom je terecht in een romantische en gezellige ambiance. Ik had telefonisch al doorgegeven dat mijn man jarig is en of er iets mee gedaan kan worden. Hij werd dan ook direct gefeliciteerd bij binnenkomst. Tijdens het dessert kwam er vuurwerk en een verjaardagsliedje tevoorschijn! Dit was onwijs gaaf om te zien dat het gehele restaurant nu wist dat mijn man jarig was!