Ik vond een goed schoonmaakbedrijf kantoren die sinds een paar maanden mijn kantoren schoonmaakt en netjes maakt. Ik vond het erg belangrijk dat dit ging gebeuren aangezien de kantoren een echte troep waren. Een schoonmaakbedrijf kantoren vinden dat te vertrouwen is kan erg lastig zijn aangezien je een bedrijf wel moet kunnen vertrouwen. Ik vond dit in het begin lastig aangezien ik de eigenaar ben maar inmiddels gaat dit hartstikke goed!

wilms schoonmaak

Vertrouwen

Je moet de mensen die jouw kantoor schoon komen maken natuurlijk wel kunnen vertrouwen. Ik vond dit lastig aangezien je ze een sleutel geeft van jouw kantoorruimtes en je laat ze natuurlijk bij alle waardevolle spullen die je in je bedrijf hebt staan. Ik werd hier steeds makkelijker in, toen ik erachter kwam dat ik ze daadwerkelijk kon vertrouwen. Wel hebben ze eerst mijn vertrouwen moeten winnen, en aangezien het natuurlijk allemaal mijn eigendom waar hard voor is gewerkt binnen staat ging dit niet gemakkelijk. Inmiddels maak ik me geen zorgen meer en mogen de schoonmakers lekker hun gang gaan. Het is hartstikke netjes en het ziet er schoon uit. Ik ben helemaal tevreden en had me geen beter bedrijf kunnen wensen.