Je kan nu je eigen dart flights met je eigen naam bestellen. Leuk idee hé! Mijn man die dart dagelijks, echt waar, dagelijks. Al het niet in de kroeg is dan is het wel gewoon bij ons op zolder, waar die een eigen dartveld heeft ingericht. Best wel leuk voor hem dat ‘ie zon hobby heeft, hij is er ook goed in. Laatst heeft ‘ie driehonderd euro gewonnen bij een plaatselijk darttoernooi. Da’s dan even mooi meegenomen lijkt mij! Geld verdienen met iets wat je leuk vind, dat is precies wat je wil. Maar goed, ik wil dus nu dart flights met zijn naam er op. Ik heb een website gezien waar je dit kan doen. Ook zag ik allemaal andere leuke patroontjes, waar ik erg onder de indruk van ben. Of ik zelf wel eens dart? Ja, zo nu en dan. Ik vind het soms in de avond leuk om mijn man wel eens te vergezellen en dan spellen we samen een potje. Ik heb gemerkt dat we soms veel makkelijk praten terwijl we iets aan het doen zijn. Herken je dat? Dan is het makkelijker om je gevoelens te uiten, omdat je waarschijnlijk gewoon ook nog met iets anders bezig bent. Ik weet niet hoe het precies zit, maar het is wel fijn dat we zo af en toe dan even intieme gesprekken kunnen hebben.

header_205