In 1995 werd in Capri in Milaan het merk Liu Jo opgericht door twee broers. Het merk heeft elegantie en kwaliteit als kernwaarden. Ze ontwerpen en produceren tassen, accessoires en kleding, waarbij kwaliteit een belangrijk punt van aandacht is. De materialen die gebruikt worden zijn mooi en hoogwaardig, zodat ze kwaliteit kunnen leveren in de producten en een mooie uitstraling hebben. Een Liu Jo schoudertas is voor de moderne en elegante vrouw of jongedame en past perfect bij de businessvrouw. Behalve een uitstraling van elegantie en stijl, is de Liu Jo schoudertas ook nog praktisch.

Hobo Bag

Op deze website vind je twee soorten van de Liu Jo schoudertas. De Hobo Bag is er in twee kleuren: zwart en midnight. De Boston Bag heeft een legergroene kleur. De Hobo Bag Liu Jo schoudertas is gemaakt van kunstleer en is medium tot groot van formaat. Aan de zijkant van de tas zitten sierritsen. In het hoofdvak zitten twee kleinere vakjes, waarvan één open en de ander afsluitbaar met een rits. Het hoofdvak kun je ook afsluiten met een rits. Bij de tas krijg je een schouderhengsel dat je kunt verstellen en los kunt maken van de tas.

Boston Bag

De Boston Bag Liu Jo schoudertas is een luxe shopper van polyester en is van medium formaat. Het hoofdvak heeft drie compartimenten, waarvan de middelste sluit met een magneetsluiting. De buitenste twee compartimenten sluiten met een rits. Op de voorzijde zit ook een kleiner vak met een magneetsluiting. Je kunt de schouderbanden van de tas verstellen zodat hij past bij jouw lijf en lengte. Je kunt de tas prima op de grond neerzetten, want op de onderkant zitten vier metalen voetstuds om de tas zelf te beschermen.