Een van de opleidingen die je kunt volgen bij Fabius Opleidingen is de opleiding Projectmedewerker. De functie van projectmedewerker is zeer veelzijdig. Je voert administratieve werkzaamheden uit binnen een project. Aan elk project komt een einde, waardoor je een afwisselende baan hebt en voor veel verschillende projecten werkt. Het kan zijn dat je wordt ingezet op een groot project, maar ook op een klein project. Die afwisseling zorgt ervoor dat je je nooit verveelt. Je helpt onder meer bij het infomeren van het management, je bewaakt het budget en de voortgang van het project, communiceert naar alle betrokken partijen en organiseert vergaderingen. Deze werkzaamheden voer je uit voor bijvoorbeeld de opening van een winkel, de aanleg van een nieuwe snelweg of de organisatie van een evenement. 

Twee onderdelen

De opleiding Projectmedewerker bij Fabius Opleidingen bestaat uit twee onderdelen, waaronder de opleiding Administratief Medewerker. Met deze opleiding ben je 9 maanden bezig en bestaat uit 30 lessen van 3 uur. Als je dit succesvol hebt afgerond krijg je je diploma en kun je verder met de vervolgopleiding Projectmedewerker. Deze opleiding duurt 3 maanden, waarbij je leert over projectmanagement, de kenmerken van projecten, het werken in een project, een 10-stapenmodel voor succesvol projectmanagement en het gebruik van werkdocumenten in projecten. Als je examens voor beide opleidingen afrondt, dan heb je twee diploma’s op zak. Voor 2100 euro kun je beide diploma’s halen. 

Een veelzijdige functie met veel contacten

Er is een grote vraag naar projectmedewerkers die op fulltime of parttime basis willen werken. Dat maakt het volgen van de opleiding Projectmedewerker bij Fabius Opleidingen een goede keuze. Als je houdt van verschillende werkzaamheden en het onderhouden van contacten dan is deze opleiding precies iets voor jou. Je volgt de opleiding 1 avond of 1 ochtend in de week, waardoor de opleiding goed te combineren is met je andere bezigheden.