mental coach opleidingen

Er zijn tegenwoordig duizenden mensen die zich coach noemen in Nederland. Toch zijn ze niet allemaal even goed want je moet er gewoon een goede opleiding voor hebben en die heeft niet iedereen gevolgd. Mental coach opleidingen zijn er in overvloed maar de beste vinden is knap lastig.

mental coach opleidingen

Meer dan coaching

Een echt goede opleiding herken je in ieder geval door de diversiteit aan technieken die je leert. Krijg jij alleen te maken met een soort coaching of techniek die jouw docent veel toepast maar heb je het idee dat er meer is? Dat kan. Een goede opleiding leert je namelijk ook kennismaken met meditatie en bewegingsleer. Want een goede mentale toestand is veel meer dan alleen je mentale gezondheid. Je lichaam is daar minstens zoveel bij betrokken als je geest. Beide moeten in balans zijn en een echt goede mental coach kan dat.

Mental coach worden

Wil jij ook coach worden? Het is geen beschermd beroep dus iedereen kan erin aan de slag, ook zonder opleiding. Het is dan wel goed om te realiseren dat je veel zelfstudie moet toepassen en een opleiding moet volgen als wil opvallen in de massa van middelmatige coaches.