betonplex maten

Bij het maken van een bekisting om bijvoorbeeld een fundering te storten, heeft deze altijd een bepaalde hoogte. Om ervoor te zorgen dat je niet veel zaagafval hebt, is het mogelijk om betonplex maten op maat te bestellen. Hierdoor bespaar je niet alleen op de kosten, je werkt ook nog eens sneller waardoor je ook geld bespaard. Op de website van muliplexoutlet.nl bestel je eenvoudig de gewenste breedte en lengte. 

betonplex maten

Verschillende diktes

Naast de hoogte en breedte die je zelf kunt kiezen, zijn de betonplex platen ook verkrijgbaar in verschillende diktes. Hierdoor zijn de platen geschikt voor verschillende constructies zoals vloeren en wanden, maar ook om dakconstructies te creëren kun je de platen goed gebruiken. Wat je ook moet bouwen, met de goede betonplex maten ben je altijd voordelig uit.

Gladde oppervlak

Betonplex platen staan erom bekend dat ze zijn afgewerkt met een zeer gladde laag, in de bouw wordt deze met olie ingesmeerd om hechting van de beton te voorkomen. Gebruik je de platen als vloerplaten, of op een steiger dan is het nodig om de platen te voorzien van een anti slip laag om er veilig op te kunnen lopen. Omdat de platen te koop zijn in diverse diktes, kun je ze voor veel werkzaamheden gebruiken.