koudschuim matras caravan kopen

Wie met de caravan op reis gaat, weet dat je dus ook daarin moet gaan slapen. Dat is wellicht minder comfortabel dan een hotel maar het is toch weer beter dan normaal kamperen. Wil je een koudschuim matras voor de caravan kopen? Dat is een goede eerste stap. Koudschuim is namelijk bij uitstek het ideale materiaal voor in een caravan. Maar hoe moet je kiezen?

koudschuim matras caravan kopen

Zoek een showroom

Geloof het of niet, maar je kunt niet zomaar bij een beddenwinkel aankloppen voor een matras voor in de caravan. Er zijn gespecialiseerde bedrijven die zich bezighouden met alles dat in een caravan nodig is. Een daarvan is dus lichte matrassen van relatief kleine vorm. Als je een matras gaat uitzoeken voor zo’n caravan, bezoek dan altijd eerst een showroom waar je deze matrassen kunt testen. Ze zijn namelijk nogal belangrijk voor de kwaliteit van je nachtrust. Het is dus minstens zo belangrijk als je matras thuis. Neem er de tijd voor.

Het voordeel van koudschuim

Natuurlijk kun je ook voor ander materiaal kiezen dan koudschuim, maar het is wel zeer geschikt voor een caravan. Het materiaal is licht, ventileert goed en is betaalbaar. Er is ook minimale sprake van kuilvorming.