En daar sta je dan, alleen aan de kant van de weg. Mijn auto is er zojuist mee opgehouden en behalve dat er wat rode lampjes branden is mijn auto niet meer vooruit te branden. Gelukkig dat je tegenwoordig mobielen hebt waarmee je kan bellen en helemaal geweldig dat ik het nummer van autobedrijf Almere in mijn mobiel had opgeslagen. Het toeval was ook dat de ze garage nog geen kilometer van mij af was. Nadat ik had gebeld om te zeggen dat ik met pech langs de weg stond kwam er al snel hulp. Binnen no time  stond mijn auto al in de garage.  

Alle expertise onder één dak

Je kan wel zeggen dat ze bij Car Professionals alle expertise onder één dak hebben. Zowel onderhoudt of schadeherstel, ieder automerk is bij deze garage in goede handen. Echter heb ik zelf maar een eenvoudige auto en ook nog eens niet een van de nieuwste meer.Maar ook hier draaien zij de handen niet voor om. Om van de schrik bij te komen mocht ik even wachten in de wachtruimte hier kreeg ik een lekker kopje koffie. Het was even afwachten wat er precies aan mijn auto mankeerde, maar door de juiste apparatuur zal ik hier wel snel antwoord op krijgen.