Fittesten

Wordt er op de werkvloer veel gebruik gemaakt van maskers voor het veilig werken in een risicovolle omgeving? Dan is het ook van groot belang dat een masker de juiste pasvorm heeft. Daarom biedt G4S fittesten aan waarmee je dit gemakkelijk en snel kunt regelen. G4S is een erkend centrum voor het uitvoeren van fittesten en testen voor de maskerdichtheid. Hoe werkt het? G4S kan bij jou op locatie komen om de fittesten uit te voeren, maar het is voor jou als bedrijf ook mogelijk om een afspraak te maken bij G4S zelf.

Fittesten

Wanneer vraag je fittesten aan?

Het uitvoeren van fittesten is belangrijk om zo de veiligheid te kunnen waarborgen. Als je een masker voor het eerst gaat gebruiken, het masker van een ander overneemt of wanneer er sprake is van gezichtsverandering is het belangrijk om een fittest aan te vragen. Zo zorg je ervoor dat het masker niet alleen comfortabel zit, maar dat het ook de juiste veiligheid biedt. Een lek in het masker kan bijvoorbeeld grote gevolgen hebben als er geen sprake is van een goede fit. 

Fittesten

Fittesten zijn meer dan alleen het testen van een masker. Je kunt hier ook gebruik van maken wanneer je meer uitleg wilt in het correct dragen van een masker om zo de optimale bescherming te genieten. Je kunt daarnaast terecht voor de beste comfort: het is natuurlijk belangrijk dat het masker ook lekker zit. Alle fittesten van G4S gebeuren volgens de regels.