finance detacheringsbureau

Vaak vind je als financieel professional wel snel een baan, aangezien de vraag ook hoog is. Maar wil je eigenlijk wel ergens vast in dienst of werk je liever via een finance detacheringsbureau? In dit artikel kun je lezen wat de voor- en nadelen van werken via een finance detacheringsbureau zijn.

Voordelen

De meeste mensen die werken via een finance detacheringsbureau doen dit omdat ze de afwisseling fijn vinden. Ze komen zo bij verschillende bedrijven te werken, wat ze erg uitdagend vinden. Op deze manier doe je ook veel ervaring op.

Een ander voordeel van werken via een finance detacheringsbureau is dat het je kansen vergroot om een uitgebreid netwerk op te bouwen. Bij de verschillende bedrijven waar je werkt kom je namelijk met veel mensen uit de financiële branche in contact.

finance detacheringsbureau

Nadelen

Helaas brengt het werken via een finance detacheringsbureau ook nadelen met zich mee. Je moet steed weer wennen aan een andere organisatie en je reistijd kan ook ineens een stuk meer worden. Daarbij heb je steeds met twee verschillende partijen te maken: het bedrijf waar je op dat moment werkzaam bent en het detacheringsbureau. Dit kan wat lastiger zijn met ziek melden en het inplannen van vakanties.