Wist je dat je wijnglazen graveren kon? Leuk idee hé? Ik kwam het toevallig tegen op het internet en ik vond het echt prachtig. Ik ben nu een bruiloft van mijn beste vriendin aan het organiseren en het leek mij leuk om de wijnglazen graveren toe te passen op de glazen van de bruid en de bruidegom. Natuurlijk heb ik dit overlegd en ze vonden het een top idee. Mijn vriendin was juist hartstikke blij en zei dat het daarom zo fijn was om een ceremoniemeester te hebben, omdat er dan andere ideeën uit andere invalshoeken komen. Dit is de eerste bruiloft die ik organiseer en ik vind het tot nu toe hartstikke leuk. Omdat ik mijn vriendin goed ken, kan ik goed inschatten wat ze het leukste vind en waar ze van houdt. Als het aan haar toekomstige man ligt, maakt het allemaal niet heel veel uit, wat ons dus een beetje extra vrijheid geeft. Ik wil het allemaal erg stijlvol maken. De uitnodigingen zijn al gemaakt en ik ga ze zo de deur uit doen. De bruiloft is over een half jaar en de locatie is al geregeld. Ik steek er veel tijd in, zeker twee dagen per week, maar het is het allemaal waard. Kom op, je beste vriendin die gaat trouwen, dat is toch mega bijzonder!

logo