Een bedrijf helpt mij nu met mijn lokale online marketing. Ik merkte dat mijn website goed bezocht werd, maar dat de mensen in de regio toch achterbleven, terwijl dit juist de mensen zijn die ik nodig heb! Die ik wil bereiken. Dus zodoende is het lokale online marketing bedrijf nu gerichte acties gestart om deze mensen meer te bereiken. Dit werkt goed tot nu toe en daarom wil ik het ook aanraden aan mede ondernemers die gericht in de regio hun diensten en producten afnemen. Ik merk dat ik nog niet veel begrijp van marketing en dat ik hier nog erg in moet groeien. Daarom ben ik blij dat ik een gericht bedrijf heb ingeschakeld om mij te helpen verbeteren en mij meer skills en tools mee te geven. Ik groei de laatste tijd enorm op persoonlijk vlak, heb enorm goede inzichten, maar moet dit nu nog concreet zien weten te maken. Dit kan op meerdere vlakken en mede daardoor vind ik het erg goed dat er een bedrijf is die mij nu op dit gebied kan helpen. Ik weet zeker dat dit al een enorme ontwikkeling is in de goede richting.

logo-rp