Sinds een tijdje zijn wij druk aan het zoeken naar een Starline zwembad. Wij hebben namelijk de grootste plannen met onze tuin, hierin willen we namelijk maar al te graag een zwembad laten plaatsen. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die mij kan helpen hiermee kwam ik terecht op de website van NieuwAtlantis. Hier is het namelijk mogelijk om een zwembad te laten plaatsen voor een zeer aantrekkelijke prijs, een prijs wat je gewoonweg niet kan afslaan! 

NieuwAtlantis-e1419004847562

Samen met mijn man heb ik gekeken op het internet of dat ik het wellicht elders goedkoper kan krijgen.Ging hier al wel niet vanuit maar je weet maar nooit toch? Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om in contact te komen met NieuwAtlantis aangezien hier de kosten perfect zijn om een zwembad te laten plaatsen in de tuin. Uiteindelijk hebben we hun ook akkoord gegeven voor de offerte en nog geen twee dagen later hadden we al een prachtige zwembad in de tuin! Nu de rest van de tuin nog af zien te maken en dan kunnen we dagelijks genieten van onze eigen zwembad.