Tegenwoordig is het zo gek nog niet te bedenken of je kan het vinden op het internet. In dit geval spreek ik over kwaliteitsmanagementsystemen welke ik op het internet heb gezien. Ik was namelijk op zoek naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen, echter valt het dan nogal tegen aangezien er hulp genoeg is. Echter op de website van wassenaarat.nl ben ik blijven hangen. Hier is het namelijk mogelijk om zowel je ISO te behalen en tevens ook een nieuw systeem op te zetten. Ik heb er dan ook voor gekozen om een afspraak te maken bij hun om te kijken wat er mogelijk is om dit te realiseren.

logo20160105001

Hoge kosten hiervoor zit ik niet op te wachten waardoor ik dit te sprake heb laten komen tijdens de afspraak. Gelukkig kreeg ik snel de kosten hiervoor te horen waardoor ik niet meer onzeker hierover was. Het feit dat het mogelijk is om zo snel mogelijk een nieuw systeem dankzij hun op te zetten was ik verkocht. Hun snelle manier van werken heeft er dan ook goed voor gezorgd dat wij vrij snel in het bezit zijn van onze nieuwe systeem op de werkvloer.