Eindelijk is het zover dat we voor onze zoon op zoek kunnen gaan naar een stoere kinderbed. Hij is nu groot genoeg om zelfstandig in zijn bed te blijven liggen, iets waar wij als ouders zijnde enorm trots op zijn natuurlijk. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet in de hoop het online te vinden zodat ik er niet de deur voor uit hoef te gaan. Mijn man is hier wat makkelijker in aangezien hij er al helemaal niet op zit te wachten om ermee door de stad te moeten lopen. Het gemak van het internet naar het vinden van een bed voor hem is te makkelijk.

images-4

Aangezien we terecht zijn gekomen op de website van Baby dump zaten we gelijk goed. Het feit dat hier de kosten aantrekkelijk laag is blijft perfect, natuurlijk had ik ook gezien dat ze het thuis komen bezorgen. Ik heb hier dan ook meteen een bestelling geplaatst zodat onze zoon weer optimaal kan genieten van zijn stoere bed! Deze werd overigens netjes de eerstvolgende werkdag bij ons thuis bezorgd. Ik kan niets anders zeggen dat super service voor een betaalbare prijs!